Mere

Huberdeaus fantastiske præstation i hjemmepremieren

Jonathan Huberdeaus to mål og to assist var en spændende opvisning i ishockey, som førte Calgary Flames til en 6-3-sejr over Philadelphia Flyers. Nazems dobbelte mål, herunder et tomt mål på det første, var højdepunktet i Calgarys hjemmebanepremiere lørdag aften. MacKenzie Weegar, Mikael Backlund og MacKenzie Weegar scorede også og hjalp Calgary til en rekord på 2-0-0.

Dustin Wolf, Flames' målmand, vendte tilbage til isen på en triumferende måde og afværgede 37 skud i sin første kamp i sæsonen. Wolfs fremragende præstation var afgørende for Calgarys sejr. Hans 18 vellykkede redninger i første periode var særligt imponerende. Joel Farabee scorede et mål, og Travis Konecny tilføjede to mål. Ivan Fedotovs 27 redninger var hans bedste i hans debutsæson. Flyers, som lige havde vundet en shootout 3-2 over Canucks i Vancouver, spillede deres anden udekamp inden for en uge. Calgary fik en heldig start med det første mål, der blev scoret af Huberdeau. Huberdeaus evner var tydelige, da han satte Weegar op til en one timer og gav Flames en 2-0-føring efter 20 minutter.

Kritiske øjeblikke og statistik

Et afgørende øjeblik, der vendte kampen til fordel for Flames, var deres vellykkede konvertering i andet kvarter til Kadri-powerplay-mål. Dette udvidede deres føring til to mål. Wolf spillede en afgørende rolle ved at nægte Konecny chancen for at udligne under en kamp i slutningen af tredje periode. Statistisk set havde Flyers, som lå sidst i NHL i den foregående sæson, et powerplay, der var 1 til 4. De har nu 2 ud af 8 efter to kampe. Flames havde 2 ud af 5, og de er nu oppe på 4 ud af 9 efter to kampe.